Stisnuo sam zube i udrio, a sad chill

Kako je u proljeće stisnuo zube i udrio pripremajući se za državnu maturu pa preko ljeta chill, objašnjava nam naš Jure Plazibat.

Stisnuo, udrio pa chill

Cijelo iskustvo s maturom nije bilo TOLIKO strašno, naravno nije ni bilo baš bajno. Kroz taj period 4., 5. i 6. mjesec stisnuo sam zube i kako bi se reklo seljački udrio“. S ocjenama sam većinom zadovoljan, informatiku i matematiku sam se nadao da ću malo bolje napisati, ali eto, šta je, tu je.

Inače ja baš i ne planiram što ću i kako ću u budućnosti, više volim improvizirati. Ali, zasad mi je u planu završiti fakultet, a privatno bih se volio nastaviti baviti muzikom. Već duže vrijeme nisam bacio neki remix hehehe.
Preko ljeta sam dobio posao dolje doma na Pagu kao lifeguard na aquaparku. Chill, ali zato i dobro plaćen posao;)

Živeći u domu, naučio sam da se mogu najesti blizu doma za 30 kuna hahahaha! Šalu na stranu sad, ne znam zapravo što sam naučio u domu, ne pada mi ništa na pamet. Ali uvijek će me nasmijati trenutci kad bismo moji cimeri i ja proveli kasne sate budni, ili sjećanje na to kako smo napravili casino zvan “Kušin”, zezanja s ostalom ekipom iz doma i s odgajateljima te pogotovo rasprave s noćnim odgajateljima u kasnim satima.

Pa moj doprinos Multimedijskoj skupini je ono čisto solidan: može se fora stvari vidjeti. Ma ne razmišljam ja previše o tome pa eto. Svoje slike nigdje ne izbacujem, čuvam ih sve na mobu, pokažem jedino eventualno nekom prijatelju ili rodbini, čisto da se pohvalim malo hehe.

Svojoj sestri preporučio bih da izađe malo iz doma i da s ekipom malo vidi kako grad diše i funkcionira, pogotovo u kasnim noćnim satima. Ostaloj ekipi bih preporučio da na ručku uzimaju juhu jer fakat zna biti dobra, da redovno jedu voće i povrće i da kad dođu u dom, neka se opuste i uživaju u tih tri i pol godine jer poslije slijedi pakao za (buduće) maturante.

I eto, to bi bilo to od mene, napuštam grad Zagreb i počinjem novu cjelinu u Rijeci. Ako dođem u Zagreb, naravno da ću stati i pozdraviti ekipu u domu.