Pink Girl u jedan ujutro

U noći sa subote na nedjelju prošlog je vikenda u moj sandučić stiglo pismo. S pismom su u jedan sat ujutro stigli digitalni crtež Pink Girl i pjesma Naslikana

Pismo i digitalni crtež Pink Girl – uz autoričino dopuštenje – ponosno predstavljam

U jedan ujutro

Pozdrav, najdraža profesorice!

I eto, opet su nas poslali online. Malo mi fali da se ne počnem drogirati iz puke dosade (ma šalim se)! Krenulo mi je u školi, sjela sam i naučila gradivo i imam skripte i eto ga na. Ali dobro, prilagođavanje je najbolji način pobjede sustava, ili se bar time tješim. Sad si zvučim ful pametno, a možda me samo udario kofein.

Nego, kako ste?

Pink Girl

Iskreno, fali mi dom, a tek sam otišla. Fale mi ljudi.

U pol jedan ujutro

Ali dobra stvar je da sam se posvetila crtanju i stvarno udubila u to, evo, čak i pišem, a čekaju me i neke knjige da ih pročitam.

Što se tiče teorijske nastave, nju sam bacila kroz prozor već odavno i ne nadam se ničemu. Iskreno, bit ću zadovoljna s prosjekom 4.60 i nek’ me više puste na miru.

Ionako nam je godina nepovratno uništena i broj prijatelja mi je pao za 3 lol, ide mi odlično sve u svemu. Ironija je da sam se uvijek bojala biti sama, a sad se bez tih osoba osjećam lakše.

Svi imamo periode usamljenosti i najgore je zadubiti se u misli nakon ponoći, ali eto, pere me egzistencijalna kriza i ne mogu si pomoći nego ju zapisati.

Inače, Luka mi je tumačio snove iz neke knjige koju je posudio i kaže da me čeka period odmora, lijepih trenutaka i da ću naći nekoga (niska vjerojatnost. ali držim se za slamku lol) pa se hranim tom pozitivnom energijom. Uskoro ću s biljkama pričati ako nastavim sa spikama o pozitivnoj energiji. :”) Uglavnom, evo pjesme, uživajte u čitanju. 🙂

P.S. Evo i jednog digitalnog crteža.

Od srca, Marija

Naslovnu fotografiju snimio Bruno Nascimento. Preuzeto s mrežne stranice Unsplash